چه زمانی معامله نکنیم؟ | بدترین زمان معامله در فارکس را بشناسید!
بسیاری از تریدر ها، عادت دارند که در سریعترین زمان ممکن وارد معامله شوند و از بازار کسب درآمد کنند. یکی از دلایل اصلی شکست معامله گران همین است. بیشتر تریدر ها در زمان هایی وارد معامله می شوند که بازار، تله هایی ایجاد می کند تا معامله گران را به دام بیندازد. هر تریدر حرفه ای باید بدترین زمان معامله در فارکس را بشناسد. ما می دانیم که چه زمانی معامله نکنیم! دانستن بدترین زمان معامله در فارکس یا بازار های دیگر به شما در معامله گری کمک شایانی خواهد کرد. حتی اگر از بهترین روش ها و ابزار های معامله گری مانند:
استفاده کنید، باز هم ممکن است در زمان هایی از بازار متضرر شوید. ما تریدر ها باید بدانیم که چه زمانی در فارکس معامله نکنیم. این نکته را مد نظر داشته باشید: معامله گری به معنای دانستن این نیست که چه زمانی باید معامله کنیم، بلکه بدین معناست که چه زمانی باید دست از معامله بکشیم. برای سودآوری در مارکت شما باید هنر معامله نکردن را بیاموزید.
2 دلیل اصلی برای اینکه بدانیم چه زمانی معامله نکنیم
1- دلایل مربوط به زندگی شخصی
زمانهای شخصی که باید از معامله خودداری کنید (بدترین زمان معامله در فارکس)، زمانهایی هستند که با ریتم ذهنی معمول خود هماهنگ نیستید. بدون شک، زمانهایی وجود دارند که احساسات یا محیط شما بر معامله شما تاثیر منفی میگذارند. این موضوع ممکن است بر احتمال موفقیت یک معامله تاثیر بگذارد. خبر خوب این است که این مسائل معمولاً در دامنه کنترل شما هستند.
- موانع و حواسپرتیها. شما باید تمرکز خود را روی نمودارها حفظ کنید و به دیگر مواردی که اتفاق میافتد توجه نکنید. به عنوان مثال، ممکن است منتظر یک معامله باشید و پس از حواسپرتی به نمودار خود برگشته و متوجه شوید که معامله را از دست دادهاید، یا حتی در ایجاد معامله خود دچار خطا شوید. حواسپرتیها ممکن است برای شما هزینه ایجاد کنند.
- زمانهای عاطفی. اگر در زندگی شما اتفاقی رخ داده و نمی توانید شیوه فکری خود را حفظ کنید، معامله نکنید! ممکن است هر چیزی که تاثیر منفی بر روی روز شما داشته باشد، مانعی برای شما باشد. در معامله گری، شما باید توانایی ارزیابی آنچه در مدت زمان کوتاهی اتفاق میافتد را داشته باشید. اگر در حالی که معامله میکنید، ذهن شما در جای دیگری باشد، این مسئله تاثیر منفی بر روی حساب معاملاتی شما خواهد داشت. رویدادهای عاطفی قابل توجه، بدون شک، نشانه زمانی هستند که نباید معامله کنید.
2- دلایل مربوط به بازار
دلایل مربوط به بازار برای عدم ورود به یک معامله در این زمینه متفاوت هستند. دلایل مربوط بازار معمولاً مسائل خارجی هستند که شما در آنها کنترل بسیار کمی دارید. اگر آنها را نادیده بگیرید، به خطر میافتید!
- تعطیلات بانکی. اینها برنامهریزی شدهاند و شما نمیتوانید در مورد آنها هیچ کاری انجام دهید. اگر تعطیلات بانکی در ایالات متحده یا انگلستان وجود داشته باشد، معمولا نباید معامله ای انجام داد. این کار به دلیل این است که بانکها بزرگترین شرکتکنندگان در بازار فارکس هستند. اگر آنها در تعطیلات باشند، حجم تراکنشهایی که انجام میشود به شدت کاهش مییابد. این موضوع میتواند منجر به بازارهای بدون روند یا گاهی اوقات بازارهای ناپایدار شود. به هر حال، باید از این بازار ها دوری کنید. حتی اگر بانک های کشوری مثل ژاپن تعطیل باشند شما نباید در جفت ارزهایی که یک طرف آنها JPY است معامله کنید.
- اخبار. در بازار هر روز اخبار اقتصادی منتشر میشوند. این اخبار را میتوان با استفاده از یک تقویم اقتصادی کرد. محبوبترین تقویم اقتصادی، تقویم Forex Factory است. سه نوع خبر وجود دارد: زرد، نارنجی و قرمز. هر یک از این نوع خبر ها تاثیر متفاوتی را دارند. این موارد در تقویم توضیح داده شده است. خبر هایی با تاثیر بالا که با رنگ قرمز نمایش داده می شوند، به طور کلی باعث جابجایی قابل توجهی در بازار میشوند. این زمانها با ریسک بالایی همراه هستند و بسیاری از افراد در این زمانها از معامله خود خارج میشوند.
- دورههای سرگردان. بعضی اوقات، یک ارز به طرز متفاوتی از حالت عادی خود حرکت میکند. در این زمان، بهتر است از بازار خارج شوید. اگر نمیتوانید بفهمید چرا قیمت به یک شیوه خاص رفتار میکند، معمولاً به دلیل انتشار یا فاش شدن برخی اخبار غیر برنامهریزی شده است. این خبر، بد است زیرا بازار مطمئن نیست که چگونه باید واکنش نشان دهد. به عنوان مثال، این اتفاق اخیراً در طول بحران اعتباری و گزارشهای مختلف بانکها که مشکلات بزرگی داشتند، رخ داد.
- آخر هفتهها. توصیه نمیشود معاملات خود را در طول آخر هفته نگه دارید. مگر اینکه روش شما یک روش بلندمدت باشد که در آن معاملات برای مدت طولانی – هفتهها یا ماهها – نگه داشته میشوند. در طول آخر هفته، ممکن است اتفاقات زیادی رخ دهد. گاهی کافیست یک بانک در طول آخر هفته ورشکست شود تا موقعیت شما به شدت تحت تأثیر قرار گیرد. تنشهای فعلی در بسیاری از کشورهای جهان به خشونت منجر میشوند که بر بازار تأثیر بسیار قوی دارد. این نوع اتفاقات به طور کلی باعث میشود بازار پس از آخر هفته با شکاف (گپ) بزرگی باز شود و موقعیت شما به طور قابل توجهی تغییر کند. این موضوع ممکن است باعث آسیب جدی به حساب معاملاتی شما شود.
- باز و بسته شدن بازار. بهتر است از این زمانها دوری کنید یا در اطراف آنها هشدار داشته باشید. در زمان بسته شدن بازار، تعدادی از موقعیتهای معاملاتی بسته میشوند. این موضوع میتواند منجر به نوسانات قیمت در بازارهای ارزی شود و حرکت نامنظم قیمت را بوجود بیاورد. همین موضوع برای باز شدن بازار نیز صدق میکند. بسیاری از افراد در این زمان موقعیتهای معاملاتی را باز میکنند، زیرا نمیخواهند آنها را در طول آخر هفته نگه دارند.
- تعطیلات دسامبر و تابستان. بانکها به دلایلی مرتباً حداقل یک بار در روز در بازار فارکس معامله میکنند. از آنجایی که حجمی که آنها وارد بازار می کنند بسیار بالاست می توان گفت که آن ها بازیگران اصلی در بازار فارکس هستند. در طول دسامبر و ماههای تابستان، بسیاری از کارکنان بانکها مرخصی میگیرند. به همین دلیل، بازار فارکس در این ماهها به دلیل کاهش تعداد شرکتکنندگان، به طور کلی کندتر است. اگر بازارها تقریباً ثابت حرکت می کنند، هیچ منطقی برای معامله وجود ندارد. بهتر است وقت خود را برای لذت بردن از تعطیلات صرف کنید.
نتیجه گیری در مورد اینکه چه زمانی معامله نکنیم؟
همانطور که گفتیم معامله نکردن در فارکس بسیار مهم ترین از معامله کردن است. ما باید بدانیم که چه زمانی معامله نکنیم و بدترین زمان معامله در فارکس را بشناسیم. همه این موارد در کنار مدیریت ریسک و ژورنال نویسی می تواند به بهبود عملکرد شما در معامله گری کمک کنند. مطالب ارائه شده رابطه نزدیکی با روانشناسی ترید و کنترل احساسات در معامله گری دارند. امیدواریم که مقاله چه زمانی معامله نکنیم؟ برای شما مفید واقع شده باشد.
دیدگاهتان را بنویسید